De Nachtwacht in je presentatie? Het Melkmeisje boven je balie? Haal het Rijksmuseum in huis en bestel gratis de mooiste afbeeldingen van topwerken.

Niet alles, maar wel veel van de kunstwerken in het Rijksmuseum zijn gratis te downloaden op de pagina van het betreffende werk in Rijksstudio, als jpeg van gemiddeld 4500x4500 pixels.

Voor professioneel gebruik

Je kunt ook voor professioneel gebruik kosteloos hoge resolutie Tiff-bestanden met kleurreferentie opvragen. Voor deze Tiff-bestanden kun je onderstaand bestelformulier invullen.

Ook op aanvraag

Zoek je een afbeelding die nog niet beschikbaar is? Laat het weten, dan kunnen we die tegen vergoeding leveren. Ook hiervoor kun je onderstaand bestelformulier invullen.

Altijd het beste actuele beeld

Hoge beeldkwaliteit is zeer belangrijk voor het Rijksmuseum. Daarom passen we onze bestanden voortdurend aan de nieuwste kwaliteitseisen. Bestel dus steeds de nieuwste versie en vermijd hergebruik.

Vergeet je ons niet?

Als je ons beeld gebruikt, stellen wij bronvermelding op prijs (Rijksmuseum, Amsterdam). En we ontvangen graag een exemplaar van de publicatie voor onze bibliotheek.

Veel plezier met je bestelling! Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar photoservice@rijksmuseum.nl

Fill out my online form.